Προσωπική δισκογραφία

Προσωπική δισκογραφία
1978 - Οραματίζομαι
1986 - Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα.
1988 - Τραγουδάμε μαζί (Συνεργασία με τη Χριστίνα Μαραγκόζη)
1990 - Λευκή Ισοπαλία
1993 - Κοινή γνώμη
1995 - Στην Ελλάς του 2000
1997 - Οικογενειακή υπόθεση (Συνεργασία με το Γιάννη Βαρδή)
1999 - Ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις μου
2000 - Τα καλύτερα μας χρόνια, είναι τώρα
2002 - Χαμογέλασε ψυχή μου
2003 - Ότι έχω στο χαρίζω
2005 - Στα τραγούδια που σου γράφω
2008 - Τα όνειρά μας
2010 - Στην άκρη του ονείρου
2012 (2015) - Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές

porn Porn